≡ Menu

 


Några av dom som Peter Jakobsson har/haft som klienter –

Some of the companies/People Peter Jakobsson have had as clients

Fastighetsbyrån

Eniro

Eniro

Alla Bolag AB

Northbike Sweden

Astra Zeneca

Fastighetsbyrån 

Djursjukhuset Kalmar

Phone Family AB

United Financial

Herba Life

Bob Harrison Increase Events

Entertainment Media

Les Brown

Brian Klemmer

Tim Storey

Kyani Corp Ltd

Leadership Institute

United First Corp

Vemma

Natures of Scandinavia

Sense & Soul Sweden AB

Forever Living Products

Friedman, Steinbraum & Dekker

Kriminalvårdstyrelsen

Jeunesse

mfl/ and many more

” Ibland tänker jag på hur mitt liv skulle ha sett ut om jag inte hade träffat Peter Jakobsson för snart 15 år sedan…Vilket fall som helst är jag otroligt tacksam för den vägledning som jag fick och arbetar fortfarande dagligen med! När jag träffade Peter första gången höll jag precis på att avsluta min professionella friidrottskarriär och jag hade inte någon officiell utbildning. Jag hade inte tagit ansvar för min ekonomi och jag vågade absolut inte prata inför människor.

Tusen tack Peter, du är helt unik och jag kommer vara dig evigt tacksam för vad du har gjort för mig och min familj!

Mattias Sunneborn Föreläsare, fystränare, författare

 


 

”Peter taught me the importance of personal development in order to become successful in life.” – Carl-Johan Ehrlin, international bestselling author


 

Peter Jakobsson har betytt oerhört mycket för vårt företag, Fastighetsbyrån i Jönköping AB.

 I fastighetsbyrån har alla 22 medarbetare haft glädjen att ha Peter hos oss som föreläsare, inspiratör och motivator.

Med en stor portion av energi och kunskap har Peter byggt upp vår självkänsla och höjt motivationen hos oss alla, med

fantastiska försäljningsresultat som följd såväl för den enskilde mäklaren som för företaget.

 Vi kan varmt rekommendera Peter.

 Med vänlig hälsning

Johan Sethberg                          Bo Gustafsohn


Peter har inte bara lyckats nå en oerhört stark position inom ledarskap och Motivation. Han har också lyckats att höja livskvaliten för många människor och deras familjer. Jag har haft förmånen att lära känna Peter och hans Fru Pernilla och jag vet att dom varmt bryr sig om sina medmänniskor. Peter är en fantastiskt talare och inspiratör. Jag kan varmt rekommendera mentalhygien och hans ledarkap och föreläsningar.

- Bob Harrison Increase Events, Tulsa Oklahoma


If I would recommend anyone on leadership, motivation and Inspiration I would recommend Peter Jakobsson. A dear friend and a exceptional business leader, father and husband. I highly and urgently recommend you to listen to him.

- Tim Storey

 


 

”Om jag skulle nämna namnet på en person som gjort störst påverkan i mitt liv positivt och förändrat mitt sätt att tänka och agera för att bli framgångsrik så blir det Peter Jakobsson. Jag tänker ibland tillbaks på vad som skulle kunna varit annorlunda i mitt liv om jag inte träffade Peter redan när jag var 19 år – och det blir det mesta. Den kunskap och inspiration jag fick av Peter var ovärderlig och jag är tacksam för att jag fick möjligheten att spendera tid och få kloka råd för att lyckas stort. Mentorskapet Peter gav mig var anledningen till en lång serie framgångsrika år och idag stora framgångar inom motivationstal, direktförsäljning och affärer på andra arenor. Jag kan inte rekommendera någon bättre att lyssna på om du vill ta till dig framgångens principer och ändra riktningen i ditt liv. Än idag träffar jag Peter regelbundet för att påminna mig om framgångsprinciper och tanka energi från hans starka naturkraft.”

- Anders Karlsson, Top Income Earner, Star Ambassador Vemma International, Motivationstalare, Entreprenör, föreläsare och författare


 

 

”När jag som 18 åring startade mitt första företag och började med affärer så kom jag ganska snabbt kontakt med Peter Jakobsson och personlig utveckling. Jag älskade att gå på Peters föreläsningar och dom gjorde mig  fylld av energi och glädje. Det var mycket skratt och energi men som också varvades av ett allvar runt livets stora frågor. Under denna period så utvecklades jag mer än vad jag då förstod och jag började bygga upp en självkänsla som jag tidigare inte hade haft. Negativa tankar som jag tidigare tänkt som svartsjuka, avundsjuka och osäkerhet försvann.
Peter gav inte bara fantastiska föreläsningar utan även ledarskaps utbildningar och litteratur som hjälpte mig mycket i min utveckling och än idag läser jag flera av Peters tips på litteratur innan jag lägger mig.
Ser fram emot att få fortsätta utbilda mig själv, mina ledare och personal tillsammans med Peter.”

- Jonas Olert Grundare och ägare av Nortbike Sweden AB – Olert  Holding